Klimafestivalen Varmere, våtere, villere!
Kurs for lærere og elever
Onsdag 15. mars inviterer vi videregående skoler i Bergen og omegn til å en dag for... vis hele teksten
Onsdag 15. mars inviterer vi videregående skoler i Bergen og omegn til å en dag for klimafeltet i utdanningsvalget de står ovenfor.
Vi i klimafestivalen Varmere Våtere Villere vil sammen med Høgskulen på Vestland, Norges Handelshøyskole og Universitet i Bergen inspirere til å tenke klima, energi, miljø og bærekraft i sine kommende utdanningsvalg.
Til en lærerik dag, har vi med oss med oss unge, dyktige forskere og studenter som presenterer sine forskningsprosjekt i det virkelig brede klimaspekteret, fra NHH til Høgskulen på Vestlandet og hele bredden hos UiB.
Gjennom gode, korte foredrag, stands og postere, ønsker vi å gi et innblikk i ulike typer fagfelt som også kan ta opp i seg klima, energi, miljø og bærekraftsarbeid. Vi har med oss lokale og regionale bedrifter som forteller om sitt arbeid og hva de ser etter hos nyutdannede kandidater.
Sted: Høgskulen på Vestlandet, Bygg K2, sal M003
Velkommen til en lærerik og inspirerende dag!
Tid: 10-14, onsdag 15 . mars
Vestland fylkeskommune spanderer lunsj
- Bergen
- 15. mars
- Påmeldingsfrist: 10. mars
- Meld på
NAT3000 – Realfaglig programmering i skolen
Videreutdanning
Emnet er ment for deg som underviser i matematikk og/eller naturvitenskapelige fag i... vis hele teksten
Emnet er ment for deg som underviser i matematikk og/eller naturvitenskapelige fag i videregående skole. Emnet tar for seg hvordan programmering kan brukes i realfagene som et verktøy for læring og utforsking. Sentrale temaer er bruk av numeriske metoder, datahåndtering, visualisering, modellering og teknologi.
Studiet er et deltidsstudium med seks fysiske todagerssamlinger i løpet av et år på UiO. Det er krav om å delta på minst fire samlinger. Eksamen består av 1 skriftlig oppgave på slutten av høstsemesteret og 1 skriftlig oppgave på slutten av vårsemesteret. Begge eksamener må være godkjent for å bestå emnet. Emnet gir 15 studiepoeng.
Forutsetninger for opptak: Generell studiekompetanse og dokumentert ansettelsesforhold ved en skole. Kursavgiften 25 000 kr. Det kan søkes om å få dekka kursavgift og stipend. Les mer om dette på emnesiden.
- Oslo
- 30. august 2023—31. juli 2024
- Påmeldingsfrist: 1. april